Билд Инвест ЕКСПЕРТИ ЗА МОДЕРНО ДОМУВАЊЕ ЗА НАС Добредојдовте СТАНОВИ во Вашиот нов Дом!

ЛОКАЦИЈА

ул. Петричка бр. 15. Атрактивна локација во срцето на градот Скопје, во близина на Народна Банка на РМ.

ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Високо квалитетни материјали кои ги задоволуваат највисоките стандарди  на безбедност и иновативност.

СТРУЧЕН ТИМ

Нашиот докажан тим работи интензивно и посветено на изнаоѓање на најиновативните решенија во домувањето.

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Нови концепти и технологии во проектирањето и изградбата на енергетско ефикасниот објект А2.

СТАБИЛНОСТ

Врвната геомеханичката и асеизмичката стабилност на објектот А2 е темел на сигурен дом.

ПОВОЛНИ УСЛОВИ

Станови по најповолни цени со лист за предбележување признаен од сите деловни банки во Македонија.

За нас

Посветени на висок квалитет и резултати,
ги применуваме најиновативните решенија
во процесот на проектирање и изградба.

Добредојдовте во Вашиот нов Дом!

Повеќе

Станови

Стан тип А – 49 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип А – 49 m²

Стан тип Б – 43 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип Б – 43 m²

Стан тип В – 43 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип В – 43 m²

Стан тип Г – 71 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип Г – 71 m²
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАШИОТ КАТАЛОГ
Погледни

Новости