НАШИ СТАНОВИ

Атрактивна локација

Градење по најсовремени енергетско-ефикасни стандарди

Стручен тим веќе докажан на домашниот пазар

Станбениот Објект А2 располага со станови со функционални решенија и квадратури, со површина од 43м², 49м² до 71м².

Објектот е составен од 6 станбени катови. Проектиран е по сите европски стандарди за квалитетно домување и се одликува со висок станбен комфор и максимална искористеност на просторот.

Добредојдовте во Вашиот нов Дом!

Стан тип А – 49 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип А – 49 m²

Стан тип Б – 43 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип Б – 43 m²

Стан тип В – 43 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип В – 43 m²

Стан тип Г – 71 m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Повеќе
Стан тип Г – 71 m²

Детални информации во врска со распоредот на становите, нивната расположливост, цена и услови за продажба можете да добиете на:

тел. +389 77 500 222 или  contact@bildinvest.mk.

Ве очекуваме!

Поволни услови за станбено кредитирање

Решавањето на станбеното прашање отсекогаш било многу одговорен и сложен процес. Затоа, како компанија која се грижи за своите клиенти, ние сме во можност да им помогне на нашите клиенти на што побрз начин да дојдат до потребните средства за обезбедување на својот нов дом.

Билд Инвест има одлична соработка со ПроКредит Банка за станбени кредити.

ПроКредит Банка нуди фиксна каматна стапка од 3.5% за првите 10 години како и 0% провизија при исплата на станбен кредит. Повеќе информации на www.procreditbank-direct.com/macedonia/mk или на тел бр. 071 394 297 и 075 475 219.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАШИОТ КАТАЛОГ
Погледни